Diumenge, 16 de juliol, arriba una nova edició de la Caminada Solidària de Festa Major

L'itinerari, d'11 quilòmetres, sortirà a les sis de la tarda des de les instal·lacions esportives, lloc on es formalitzaran les inscripcions el mateix dia des d'una hora abans d'iniciar l'activitat.

Diumenge, 16 de juliol, se celebrarà la tretzena edició de la Caminada de Festa Major que organitza el Centre Excursionista de Begues. Les inscripcions es realitzaran el mateix dia a les instal·lacions esportives, lloc de sortida de la Caminada, a partir de les 17.15 h. L'acte també servirà per recollir aliments a favor de Càritas Parroquial i del Rebost Solidari.

La sortida serà a les sis de la tarda des de les instal·lacions esportives cap a la pista que va a Can Figueres i Can Vinyes. Abans d'arribar a Can Vinyes, els participants giraran a la dreta i, per una pujada de 180 metres de desnivell, arribaran al pla del Sotarro. Seguiran un kilòmetre pel pla en direcció a la penya del Moro i giraran a l'esquerra per un camí de baixada i força pedregós cap a la pista que va al Mas de les Fonts, travessant la pista per anar a buscar el camí en direcció al salt del Bou.

Des d'allà, els caminants pujaran cap a la bassa de la Boga, voltaran la penya del Moro i baixaran en direcció a Cal Carcana i el torrent de la Font de la Beurada. Giraran a la dreta per agafar l'antic camí de Torrelletes a Begues. Es tracta d'un camí de pujada amb 130 metres de desnivell i ben cobert de vegetació que mena a la plana de l'Alzina. Passant per les masies de l'Alzina i la Casota, els participants retornaran a la Piscina Municipal on acabarà la Caminada de Festa Major 2017.

Dijous, 13 de juliol de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 12.07.2017 | 09:40