El 25 de maig, reunió informativa sobre el Casal d'Estiu al Club de Begues

La reunió tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda i servirà també per iniciar les inscripcions al Casal Educatiu i Esportiu que es desenvoluparà entre el 25 de juny i el 7 de setembre.

L'Ajuntament de Begues ja ho té tot a punt per al Casal Educatiu i Esportiu que es realitza cada any al Club de Begues. En aquesta ocasió serà del 25 de juny al 7 de setembre. El 25 de maig hi haurà una reunió informativa a dos quarts de sis de la tarda al mateix Club de Begues.

El Casal, adreçat a infants d'entre 3 a 14 anys i coordinat per Sònia Vidal, inclou tota una sèrie de tallers artístics, de cuina o de creativitat, a més de jocs simbòlics, motrius o cooperatius, entre altres. També es practiquen esports, reptes cooperatius i gimcanes, a més d'activitats en anglès.

Consulteu els preus per setmana i les dates límit d'inscripció. Aquestes es podran formalitzar tant al Club de Begues com a l'Ajuntament mitjançant el correu electrònic administracio@clubdebegues.com o al telèfon 936 390 000. En aquest enllaç podreu saber la documentació necessària i obtenir el full d'inscripció.

Dijous, 26 d'abril de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 25.04.2018 | 17:26

Imatges

Preus i dates