El CB Begues convida tothom a celebrar dissabte els 40 anys d'història de l'entitat

La festa començarà a les onze del matí al Teatre El Goula amb un repàs a la trajectòria del club i a les seves persones emblemàtiques i continuarà amb un dinar de germanor a l'Escorxador.

El Club Bàsquet Begues celebrarà dissabte, 26 de maig, els seus 40 anys d'història. Serà amb una festa a la qual està convidada tota la ciutadania de Begues i que tindrà per escenari el Teatre El Goula. L'acte, que començarà a les onze del matí, estarà presentat per Joan Ramon Vallvé, periodista esportiu de TV3.

En aquest esdeveniment es realitzarà un repàs dels 40 anys d'història del club, i es comptarà amb la presència de persones importants en la trajectòria de l'entitat, com a presidents, juntes directives o els primers grups d'amics que van conformar els primers equips del CB Begues.

També desfilaran tots els equips actuals del club (nou conjunts en competició més l'escola i els veterans) que apleguen prop de 150 jugadors i jugadores de totes les edats. Amb la temporada ja finalitzada, l'acte servirà també per agrair a aquests equips els bons resultats aconseguits.

Després d'aquest repàs històric, els actes de celebració de l'aniversari continuaran a l'Escorxador, on s'organitzarà un dinar de germanor. Però la commemoració no quedarà aquí. Després de celebrar-la també durant Carnaval, des del club no es descarta organitzar un torneig d'equips base o de veterans.

Dijous, 24 de maig de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 23.05.2018 | 10:59

Imatges

40 anys CB Begues