Guillem González, un jove de Begues que es fa un lloc entre els millors remers de l'Estat

González, de 17 anys, és l'actual sotscampió juvenil de Catalunya i el cinquè d'Espanya en la modalitat individual, i recentment ha aconseguit medalles en les modalitats d'equip.

El jove de Begues Guillem González s'està convertint en un dels millors remers d'Espanya. Amb només 17 anys, González és l'actual medallista de plata del Campionat de Catalunya juvenil en modalitat individual, celebrat al maig a Banyoles. També és el cinquè de la categoria d'Espanya i ha format part de la selecció catalana en diverses competicions internacionals.

González, que es va iniciar a la pràctica del rem el 2014 al Barcelona Club de Rem amb seu al canal olímpic de Castelldefels, també ha competit en la modalitat de bot col·lectiu en categoria absoluta (majors de 23 anys) on ha aconseguit la medalla d'or en el Campionat de Catalunya de rem de mar i la de bronze en el d'Espanya.

A l'octubre, el jove esportista beguetà ha aconseguit la medalla de bronze en el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona organitzat pel Reial Club Marítim de Barcelona. González formava part d'un equip que va assolir un important èxit en un campionat espectacular pel fet que es recorre una distància molt curta i durant la nit.

Dimarts, 7 de novembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 02.11.2017 | 18:25