Tot a punt per a la marxa BTT 5 Pics de Begues, la més important del Baix Llobregat

La prova tindrà lloc diumenge, 18 de març, a partir de les nou del matí amb sortida i arribada a la zona esportiva. Els cinc pics d'aquesta edició, la cinquena, estan situats íntegrament al terme municipal de Begues.

La zona esportiva serà el punt de sortida i d'arribada de la cinquena edició de la marxa BTT 5 Pics de Begues, la qual tindrà lloc diumenge, 18 de març, a partir de les nou del matí. La prova, organitzada pel Club Ciclista Begues, aplegarà 850 participants i s'ha convertit en la pedalada més important del Baix Llobregat.

Els inscrits hauran de recórrer uns 43 quilòmetres en un circuit que es desenvoluparà íntegrament en el terme municipal de Begues, en els seus entorns i en el Parc Natural del Garraf, i amb un desnivell positiu d'uns 1.200 metres. El recorregut passarà per pistes forestals i corriols, alguns d'ells privats, i es coronaran cinc dels majors pics de Begues.

Aquest any, els pics seran la Penya del Moro (467 metres), el Sotarro (553 metres), la Morella, el cim més alt del massís del Garraf (593 metres), el puig de les Agulles (552 metres) i la Desfeta (524 metres). La ruta d'accés a aquests pics no es desvetllarà fins al moment de la sortida de la prova, que no és competitiva.

Dijous, 15 de març de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 15.03.2018 | 09:09