Últims retocs a la pista de pàdel de la piscina municipal

La instal·lació, ubicada a la zona esportiva, estarà totalment finalitzada aquesta setmana i s'estrenarà oficialment abans de l'estiu. No caldrà ser abonat a la piscina municipal per a poder utilitzar-la.

Tot està a punt perquè aviat es pugui estrenar la nova pista de pàdel de la zona esportiva. Es tracta d'una instal·lació que millora la sensació d'amplitud i visibilitat. De fet, l'avantatge principal d'aquestes pistes és l'eliminació dels marcs en els vidres del fons, cosa que permet una major visibilitat al públic.

La pista s'ha construït amb un paviment de formigó porós que garanteix un perfecte drenatge i un estat òptim per al joc davant situacions de pluja, tot reduint el volum d'anul·lacions de partides. També s'hi ha col·locat gespa artificial d'última generació que garanteix la màxima seguretat i confort.

Els horaris en els quals es podrà jugar seran els següents:

De dilluns a divendres de 8 a 21.30 h
Dissabtes de 10 a 13.30 h i de 15.30 a 19.30 h
Diumenges de 10 a 13.30 h

En temporada d'estiu, l'horari dels caps de setmana s'ampliarà de 10 a 19.30 h ininterrompudament. Respecte als preus, consulteu el quadre adjunt.

Com a fet destacat i per donar valor als abonaments totals (quotes pels diferents col·lectius que permeten l'accés sense restriccions horàries a la instal·lació), els usuaris amb aquest tipus d'abonaments podran gaudir de dilluns a divendres en franja de matí (de 8 a 13.30 h) d'una hora i mitja de franc al dia.

L'accés i sortida a la pista de pàdel es realitzarà per l'entrada principal de la piscina municipal. Les reserves es podran fer de forma presencial, per telèfon o bé en línia a la pàgina web de la piscina.

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 11:00
Darrera actualització: 10.04.2018 | 10:14

Imatges

Quadre preus