Cicle de caminades en marxa nòrdica pels entorns de Begues

Segueix el ritme! consisteix en una sèrie de caminades en aquesta modalitat caracteritzada per l'ús de dos bastons, els quals seran prestats a qui no en tingui i ho hagi demanat en formalitzar la inscripció.

L'Ajuntament de Begues, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa el cicle de caminades Segueix el ritme! les quals es desenvoluparan pels entorns del municipi. Es tracta de cinc activitats caracteritzades per ser de marxa nòrdica, una modalitat de caminades amb dos bastons usada a Finlàndia com una forma d'entrenament per als esquiadors de fons a l'estiu.

Les caminades tindran lloc un cop al mes, de 10.30 a 12h, i el punt de sortida serà el Centre Cívic El Roure. En aquest mateix equipament es podran formalitzar les inscripcions a cada caminada, els dos dijous anterior a l'activitat, que és gratuïta i s'adreça especialment a la gent gran. A més, hi haurà un servei de préstec de bastons els quals s'hauran de demanar en realitzar la inscripció.

Les sortides del cicle Segueix el ritme! seran les següents:

8 de febrer (amb taller d'iniciació a la marxa nòrdica)
Inscripcions, els dies 24 i 31 de gener.
8 de març. Inscripcions, 21 i 28 de febrer.
12 d'abril. Inscripcions, 28 de març i 4 d'abril.
3 de maig. Inscripcions, 11 i 25 d'abril.
31 de maig. Cloenda.
Inscripcions, 16 i 23 de maig.

'A cent cap al 100'

A banda d'aquest cicle de caminades, a Begues també es porta a terme el cicle A cent cap als 100 organitzat per la Diputació de Barcelona a diversos municipis. Així, demà s'anirà fins a Santa Perpètua de Mogoda i el 21 de febrer aquesta caminada es realitzarà per Begues. El dia 20 serà el torn de Roda de Ter. El preu per participar-hi és de tres euros (excepte a la de Begues, que és gratuïta).

Dimarts, 22 de gener de 2019 a les 09:00
Darrera actualització: 21.01.2019 | 15:47