Creació d'un circuit urbà d'activitat física al Camí Ral

S'han instal·lat tres noves illes d'aparells gimnàstics al llarg del Camí Ral, que s'uneixen a l'equipament ja existent al costat del Centre Cívic El Roure, tot constituint un circuit.

La ciutadania de Begues ja disposa d'un circuit complet d'espais lúdics on poder cuidar la seva salut corporal amb una sèrie d'aparells gimnàstics. Aquesta setmana s'han acabat d'instal·lar tres d'aquests espais al Camí Ral després de la seva reurbanització. Els aparells es troben a les cantonades del carrer de Jaume Petit, de l'avinguda de la Costeta i dell carrer de Sant Domènec.

Aquests espais complementen els que ja existeixen al costat del Centre Cívic El Roure, de forma que qui ho desitgi podrà realitzar un circuit complet des del carrer del Camp dels Prats fins a l'avinguda de la Costeta i al llarg de tot el Camí Ral fins a tornar al Centre Cívic per l'avinguda de Sitges.

Els espais estan constituïts per diferents mòduls d'activitats que permeten treballar les facultats físiques i sensorials de les persones usuàries. Tot i que s'adrecen al conjunt de la població, són especialment recomanables per a la gent gran, ja que permeten mantenir actives totes les parts del cos, de manera que es fa un exercici complet i adequat a les necessitats de cada persona. L'objectiu és el de promoure el moviment i l'exercici per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Dimecres, 26 d'abril de 2017 a les 08:50
Darrera actualització: 25.04.2017 | 18:29

Imatges

Aparells 2 Aparells 3