El Consell de Dones Sàvies de Begues, inclòs dins el Banc de Bones Pràctiques dels governs locals de Catalunya

Des del Banc de Bones Pràctiques es considera que el Consell de Dones Sàvies és una aportació innovadora i de qualitat que pot servir de referència a altres ajuntaments.

El Consell de Dones Sàvies de Begues ha estat inclòs en el Banc de Bones Pràctiques dels governs locals de Catalunya que impulsen la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals. Les dues entitats han valorat que aquestes experiències representen una aportació innovadora i de qualitat, i poden servir de referència per a altres ajuntaments o entitats locals.

Des del Banc de Bones Pràctiques s'anima l'Ajuntament de Begues a difondre i promocionar el Consell de Dones Sàvies dins el web de l'entitat per facilitar el coneixement de les experiències a través de fitxes específiques per a les xarxes socials Facebook, Twitter i Google+.

El Consell de les Dones Sàvies és un òrgan de participació ciutadana format per beguetanes més grans de 60 anys. Des del 2006, les dones sàvies de Begues es reuneixen per debatre qüestions que afecten el municipi des d'una perspectiva de dona, definir com volen que sigui el poble, i fer arribar diverses propostes a l'Ajuntament amb l'objectiu de millorar la vida a Begues, tot fent valer la seva experiència i saviesa.

Divendres, 9 de juny de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 07.06.2017 | 13:27