L'Espai Nou ofereix una quinzena d'activitats per a la gent gran en el darrer trimestre de l'any

La principal novetat seran grups de conversa en anglès adaptats a tots els nivells de coneixement de la llengua anglesa. També es prepara una visita a la presó Model per al 27 d'octubre. Per accedir a aquestes activitats cal disposar del carnet d'usuari de l'Espai Nou i estar empadronat a Begues.

Ja estan disponibles les activitats per al darrer trimestre de l’any de l’Espai Nou del Centre Cívic El Roure. Com a principal novetat d’enguany, una de les activitats seran els grups de conversa en anglès, dels quals n’hi haurà tres segons el grau de coneixement de la llengua anglesa. Cal recordar que per participar en aquestes activitats cal disposar del carnet de persona usuària de l’Espai Nou i estar empadronat a Begues.

En total el darrer trimestre del 2017 es presenten una quinzena d’activitats i tallers que abasten des de tècniques de memòria i formatives fins a les més lúdiques i festives, passant per aquelles que potencien el desenvolupament físic i de coordinació corporal i també les d’aprenentatge i familiarització amb les noves tecnologies. Podeu descarregar-vos el programa per conèixer les activitats en més detall.

L’Espai Nou està disponible de dilluns a divendres de 9.30 a 20.00 h (excepte festius) i també ofereix altres serveis com el d’àpats o el de podologia a més d’altres espais per a actes lúdics o de salut. També s’organitzen partides de petanca a l’Escorxador, i el 27 d’octubre és prevista una sortida a Barcelona per visitar la presó Model. Les places són limitades i les inscripcions es formalitzaran el 21 i 28 de setembre.

Dimarts, 19 de setembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 18.09.2017 | 11:12