Obertes les inscripcions a les noves activitats de L'Espai Nou de la gent gran

Divendres, 13 de setembre de 2019 a les 10:00

Com a novetats hi ha tallers de Whatsapp i d'iniciació al mòbil, i també cursos de sardanes i de balls de saló, entre altres. Les inscripcions s'han de formalitzar al Centre Cívic El Roure.

Ja estan obertes les inscripcions a les activitats de L'Espai Nou de la gent gran. Es tracta de tot un ventall de possibilitats que van més enllà de les accions que tradicionalment es poden associar a les persones de més edat, com tallers de memòria o de gimnàstica suau.

De fet, i com a novetat d'aquest nou curs, a L'Espai Nou es podran realitzar tallers per aprendre a dominar una eina tan bàsica en el món actual com el mòbil o a treure tot el suc a una aplicació com la de Whatsapp, entre altres activitats relacionades amb les noves tecnologies.

Pel que fa a les activitats lúdiques, el servei municipal ofereix tallers de danses com les sardanes o els balls de saló, a més d'un altre de costura i treballs manuals i els que ja es venien realitzant de jocs de taula.

A banda d'aquestes novetats, la programació de L'Espai Nou inclou les activitats relacionades amb la memòria i la formació i aquelles relacionades amb l'activitat física, la coordinació i la salut.

Marxa nòrdica per Begues

I una altra de les activitats que repeteixen i que ja estan en marxa són les caminades de marxa nòrdica pels voltants de Begues. Aquestes seran el 20 de setembre, el 18 d'octubre, el 22 de novembre i el 13 de desembre de 10.30 a 12 h, aproximadament. Hi ha préstec de bastons.

Les inscripcions per a la resta d'activitats s'han de formalitzar al Centre Cívic El Roure en l'horari d'atenció al públic de l'Espai Nou: els dijous de 9.30 a 13 h. Per a més informació sobre les noves activitats de L'Espai Nou, consulteu-ne el díptic.

Darrera actualització: 12.09.2019 | 21:21