S'obren les inscripcions per al grup de suport per a persones cuidadores

Es tracta d'un recurs de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals. Les inscripcions s'han de realitzar a Cal Pere Vell de 10 a 13h fins al 14 de setembre.

Fins al 14 de setembre es poden formalitzar les inscripcions al grup de suport emocional i ajuda mútua. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament de Begues i la Diputació de Barcelona orientada a persones cuidadores no professionals. Les inscripcions es poden realitzar a la primera planta de Cal Pere Vell, de deu del matí a una de la tarda.

L'objectiu d'aquest grup és permetre que les persones participants puguin compartir les seves necessitats i preocupacions i també les seves vivències amb la presència d'una persona professional de la psicologia. Així, el grup vol evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l'estès.

Les persones que participin en el grup (que començarà al setembre i no serà un curs de formació) s'han de comprometre a voler compartir la seva experiència de cuidadora amb les altres persones que es troben en la mateixa situació que ella, i assistir a les deu sessions d'una hora i mitja cada una.

Dilluns, 25 de juny de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 22.06.2018 | 21:02

Imatges

Grup suport cartell