Govern Obert

Notícies

 • 7 de novembre de 2017 Convocatòria aturada de país dimecres 8 de novembre Aturada8N

  L'Ajuntament de Begues, de forma acordada amb els seus treballadors i treballadores, se suma a l'aturada de país convocada per al dimecres 8 de novembre a Catalunya. Per aquest motiu, els serveis municipals estaran aturats durant tot el dia, a excepció de la Policia Local i dels serveis mínims establerts a la Llar d'Infants.

 • 30 d'octubre de 2017 Convocatòria de punts públics de la propera Junta de Govern Local Ajuntament

  El proper dijous, 2 de novembre, l’òrgan municipal té convocada una nova sessió, en la qual es tractaran dos punts de forma pública, de manera que la ciutadania podrà assistir al seu debat. La sessió s'iniciarà a les 17.30 hores.

 • 29 de setembre de 2017 Convocat el Ple municipal per al proper dimecres 4 d'octubre PleMunicipal

  La sessió plenària començarà a les 19 h. i es podrà seguir en directe pels canals audiovisuals de l'Ajuntament.

 • 17 d'agost de 2017 Comunicat de l'Ajuntament de Begues en relació als atemptats de Barcelona i Cambrils Comunicat

  L'Ajuntament de Begues vol condemnar enèrgicament els atemptats terroristes ocorreguts el 17 i 18 d'agost a les ciutats de Barcelona i Cambrils, així com mostrar el seu condol per les víctimes i la solidaritat amb familiars, amistats i conciutadania.

 • 31 de juliol de 2017 L’Ajuntament de Begues incorporarà 1 milió d’euros més al pressupost municipal provinent del superàvit de 2016 AjuntamentBegues

  L’acurada gestió econòmica i financera dels comptes municipals realitzada durant l’any 2016 va permetre tancar l’any amb un saldo positiu. Aquest superàvit, d'1.097.719,16€, s’incorporarà al pressupost d’aquest any i es destinarà a tasques de millora del poble i al finançament de nous projectes municipals. Uns diners que no s’han pogut disposar abans per imperatiu del govern central.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 20:01