Govern Obert

Notícies

 • 13 de març de 2018 Les entitats de Begues dissenyen el seu propi futur Jornada Entitats

  Convocades per l'Ajuntament de Begues, una trentena d'entitats beguetanes van participar dissabte en una Jornada d'Activació a Can Rigol. Es tracta d'una de les fases del projecte de participació comunitària iniciat l'any passat amb l'objectiu de treballar conjuntament en la detecció de necessitats i dissenyar el pla d'accions a desenvolupar.

 • 12 de març de 2018 Ràdio Begues esdevé model d'exemple per a altres municipis Visita a Ràdio Begues

  L'Ajuntament de Canyelles es fixa en el model de l'emissora beguetana per a la posada en funcionament de la seva ràdio local. Una delegació del consistori del Garraf ha visitat Begues per conèixer el projecte i les seves instal·lacions.

 • 9 de març de 2018 L’Ajuntament de Begues organitza una sessió informativa sobre el Parc de la Parellada oberta a tota la ciutadania XerradaParellada

  L’acte comptarà amb la presència de l’equip tècnic redactor del projecte i servirà per conèixer en profunditat la tasca de millora paisatgística i ambiental que s’hi està desenvolupant.

 • 27 de febrer de 2018 ACTUALITZACIÓ D'INFORMACIÓ EPISODI DE NEU I FRED ActualitzacioNeu

  Amb motiu de l'activació en fase d'alerta del Pla Neucat i l'avís de situació de risc de fred, l'Ajuntament de Begues us informa dels principals avisos, alteracions i incidències que es van produint a Begues al llarg d'aquest episodi de condicions meteorològiques adverses.

 • 26 de febrer de 2018 COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE BEGUES ComunicatAjuntament

  Davant la situació d'alerta per possible episodi de nevada, arran de l'activació del Pla Neucat per possibles nevades a cotes baixes.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 20:01