L'Ajuntament de Begues torna a rebre el segell de transparència informativa

La web del consistori aconsegueix un any més la qualificació Infoparticipa complint amb el 96,15% dels 52 requisits establerts, xifra que supera la de l'any passat (94,2%).

Begues és un dels municipis del Baix Llobregat capdavanters en l'aplicació de bones pràctiques i transparència a l'Ajuntament. Així, el consistori ha aconseguit un any més el segell Infoparticipa, un guardó a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local, complint amb el 96,15% dels 52 requisits establerts per aconseguir el reconeixement.

El segell, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és un programa per avaluar la informació de les webs de les administracions públiques de Catalunya, ja siguin ajuntaments com consells comarcals. També se n'han atorgat a administracions d'altres comunitats autònomes, com la de Madrid, València o Múrcia.

La puntuació de Begues supera la de l'any anterior (94,2%) en uns indicadors que s'agrupen en cinc blocs: Qui són els representants polítics?; Com gestionen els recursos col·lectius?; Com gestionen els recursos econòmics?; Quina informació proporcionen sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius?; Quines eines ofereixen per a la participació ciutadana?

Divendres, 15 de febrer de 2019 a les 09:00
Darrera actualització: 14.02.2019 | 11:55