Joves

Notícies

  • 31 de març de 2020 Noves recomanacions i mesures de prevenció locals BeguesCovid

    S'apel·la a la col·laboració de la ciutadania i del sector comercial de primera necessitat per a concentrar els horaris d'atenció al públic i reduir encara més les sortides al carrer per atendre necessitats bàsiques. 

  • 20 de març de 2020 Primeres multes per saltar-se el confinament PoliciaLocal

    A Begues ja s’han imposat sancions de més de 600 euros per aquelles persones que circulaven pel carrer sense una causa justificada i recollida pel Decret d’Estat d’Alarma. El confinament és l’única opció real, hores d’ara, per evitar la propagació del coronavirus.

  • 19 de març de 2020 Accions per fomentar la socialització de la gent gran confinada GentGran

    Des de l'inici de la crisi del coronavirus l'Ajuntament de Begues ha mantingut el seguiment directe a la gent gran del poble que requereix de suport social. Des de l'Espai Nou s'ha gestionat el Servei d'Àpats i des de Serveis Socials s’han coordinat les necessitats a través dels serveis d'Atenció Domiciliària, en coordinació amb el Consell Comarcal, i de Teleassistència que presta la Diputació. Ara es fa un pas més, posant en marxa mesures de foment de la socialització per a un col·lectiu especialment vulnerable a l'aïllament i la solitud.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 19:59