Classe magistral de ball per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física

L'acte tindrà lloc el 6 d'abril a la tarda al passeig de l'Església i es comptarà també amb un taulell informatiu del CAP Pou Torre sobre els beneficis de l'activiats física en la salut.

Divendres, 6 d'abril, se celebrarà el Dia Mundial de l'Activitat Física. A Begues, a les cinc de la tarda, hi haurà una classe magistral de ball oberta a tothom qui hi vulgui participar. A més, també hi haurà un taulell informatiu del CAP Pou Torre sobre la importància de l'activitat física per a la salut.

Sota el lema '+ actius cada dia', Catalunya se suma per novè any consecutiu a aquesta jornada promoguda per l'Organització Mundial de la Salut amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre el sedentarisme i promoure l'activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

El Dia Mundial de l'Activitat Física se celebra des del 2002 a tot el món, i Catalunya hi participa des del 2010 gràcies a l'impuls del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut, desenvolupat pel Departament de Salut i la Secretaria General de l'Esport en els darrers anys, a través de diverses iniciatives de promoció arreu del territori català que enguany tindran lloc entre l'1 i el 30 d'abril.

Dimecres, 4 d'abril de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 03.04.2018 | 20:20

Imatges

Dia Mundial Salut poster Consells sobre activitat