Dijous s'inaugura la sisena edició de les Penyes de Festa Major amb 25 grups que apleguen prop de 450 persones

L'esdeveniment juvenil tindrà lloc fins diumenge i consistirà en concerts, música de dj, gimcanes, festa de l'escuma, un bingo solidari amb l'ELA i una festa holi, entre altres activitats.

Tot està a punt perquè dijous, 20 de juliol, les Penyes obrin la Festa Major de Begues. En aquest esdeveniment juvenil, que durarà fins diumenge, hi participaran 25 penyes que aplegaran prop de 450 persones en una zona on es realitzaran concerts, música de dj, gimcanes, festa de l'escuma i un bingo solidari amb l'ELA, entre altres.

La sisena edició de les Penyes s'inaugurarà amb un sopar que començarà a les nou de la nit i que estarà amenitzat pels grups Karaoke Mortimers i Angangas. La festa finalitzarà diumenge amb un festival holi amb danses de Bollywood, a partir de les set de la tarda, activitat per la qual cal anar portar roba blanca.

Però les activitats per al públic jove en aquesta Festa Major no acaben aquí, perquè dissabte, a les sis de la tarda, s'organitzarà una pintada de grafits al pas subterrani de Mas Ferrer. L'acte anirà a càrrec del Consell d'Infants del Projecte Educatiu de Begues.

I el mateix dissabte, però a partir de la una de la matinada, a la zona esportiva hi haurà discomòbil i la Festa de la Llum. En acabar aquesta festa, cap a dos quarts de set del matí, a la parada del carrer de Santa Eulàlia hi haurà un bus de baixada a Gavà.

Dimarts, 18 de juliol de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 17.07.2017 | 14:30