El Consell d'Infants tanca el curs amb una trobada amb regidors i tècnics municipals

L'òrgan, que es reunirà a partir de dos quarts de sis de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament, té en marxa tres projectes: un parc infantil a Nicaragua, pintar el pont de Mas Ferrer i el parc de la Parellada.

El Consell d’Infants de Begues tindrà aquest vespre la seva darrera trobada d’aquest curs lectiu. Els joves es reuniran a dos quarts de sis de la tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament amb els regidors i els tècnics municipals. Aquest òrgan està format per infants de cinquè i sisè de primària de les escoles Sant Lluís i Sant Cristòfor.

El Consell d’Infants està treballant en tres projectes aquest curs. Un és la cooperació amb l’ONG Solidaritat Sense Mons per a un projecte a Nicaragua, pel qual han ajudat a difondre una marxa solidària i han organitzat un mercat de segona mà de joguines. També volen pintar el túnel de Mas Ferrer per dignificar aquest espai, i també participen en el projecte del parc metropolità de la Parellada.

El Consell d’Infants de Begues va néixer com una de les conclusions del II Fòrum del Projecte Educatiu de Begues (PEB) i es va constituir el gener del 2013. Les trobades dels infants es realitzen un cop al mes, d’octubre a juny, fora de l’horari escolar. Des del seu inici, s'han treballat diversos projectes per al poble i s'han compartit experiències amb infants d’altres municipis que també tenen consells d’infants en funcionament.

Dimecres, 17 de maig de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 16.05.2017 | 12:11