El Teatre El Goula tanca el cicle de cinema intantil en català amb Canta!

La pel·lícula començarà a les 18.30 h i el preu de l'entrada és de 4 euros, tant per a grans com per a petits.

El Teatre El Goula posarà dissabte, 20 de maig, el punt final al cicle de cinema infantil (CINC) d'aquesta temporada amb la projecció de la pel·lícula Canta! Serà a les 18.30 h i el preu de l'entrada és de 4 euros, tant per a grans com per a petits.

Canta! Explica la història de Buster Moon, un coala que regenta un teatre que va conèixer temps millors i, per salvar-lo, és capaç de qualsevol cosa. Només té una oportunitat per mantenir-lo: organitzar un concurs de cant i aconseguir que sigui un gran èxit.

Aquest serà el setè film en català que s'ha pogut veure a Begues dins aquest cicle. A banda de Canta!, al Teatre El Goula ja s'han pogut veure obres actuals i de qualitat com Angry birdsBuscant la Dory, Mascotes, CigonyesVaiana i Ballerina.

El CINC és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.

De fet, el cicle, que ja té 16 anys d'existència, ha arribat aquesta temporada a 45 localitats catalanes. L'any passat va comptar amb uns 60.000 espectadors a tot el país.

Divendres, 19 de maig de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 18.05.2017 | 11:19