Les Penyes de Begues obren el gruix d'actes de la Festa Major

Podreu seguir tota la informació de la Festa Major minut a minut a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Begues.

Les Penyes de Begues donaran avui el tret de sortida oficial a la Festa Major de Begues. Serà aquest vespre amb un sopar a les nou, amb posterior concert a càrrec del grup de versions Angangas. Les Penyes, que arriben a la setena edició, duraran fins diumenge, 22 de juliol, a la Zona de Penyes.

Divendres, l’actor i humorista Toni Albà repetirà com a pregoner de la Festa Major en un acte que tindrà lloc davant el balcó de Cal Pere Vell a les vuit del vespre i que comptarà amb coca i cava per a les persones assistents. El mateix dia però a les deu de la nit, Albà i altres actors interpretarà al Teatre El Goula l’obra Brots.

De fet, en aquesta edició de la Festa Major hi haurà doble sessió de funció teatral. A banda de Brots, diumenge es podrà veure al Teatre El Goula l'espectacle #DputuCool interpretat per The Chanclettes. Tant aquesta obra com la de Toni Albà tindrà taquilla inversa, és a dir, que es pagarà en funció de si ha agradat o no.

Els més petits seran un dels principals protagonistes d'aquesta llarga Festa Major. A més de les tradicionals atraccions com el tobogan aquàtic i les passejades amb ponis i cavalls (ambdues el 21 de juliol), els inflables (23 de juliol) o la Festa de les Aigües (25 de juliol), enguany podran gaudir dels jocs imaginatius Mini Mons (23 de juliol a l'Escorxador) o els cotxes caminadors al passeig de l'Església (25 de juliol).

Les persones adultes, finalment, trobaran les activitats de sempre: el correfoc, el ball de nit (ambdues el 21 de juliol) o el Festival Holi (24 de juliol), entre altres com sardanes, tallers, espectacles esportius. Podeu consultar tot el programa al detall en el document adjunt i podreu seguir tota la informació dels actes de la Festa Major de Begues a través de les xarxes socials municipals. Estigueu atents!

Dijous, 19 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 20.07.2018 | 09:01