Ràdio Begues prepara la Setmana de la Poesia com a avançament a la diada de Sant Jordi

Durant els quatre dies abans de Sant Jordi, Ràdio Begues realitzarà un programa especial diari dedicat a la figura d'un poeta o poetessa en llengua catalana i conduït pels membres del taller Una Font de Poemes.

Del 18 al 21 d'abril, Ràdio Begues celebrarà la Setmana de la Poesia amb un programa especial diari gràcies a Una Font de Poemes, el taller de poesia de la Xarxa d'Intercanvi i Coneixement de Begues. A partir de les 20 h, els participants del taller parlaran de la vida i obra d'un poeta o poetessa com Joan Brossa, Josep Palau i Fabre, Màrius Torres, Antònia Vicens i Olga Xirinacs.

Per altra banda, durant la diada de Sant Jordi, Ràdio Begues oferirà una programació especial en directe des de les 10 i fins a les 13 h. L'equip de voluntaris de l'emissora municipal realitzarà entrevistes a membres d'entitats, floristes i llibreters, a més de retransmetre els actes que es vagin realitzant al passeig de l'Església. També hi haurà lectura de contes i poemes a càrrec d'infants i joves del poble. 

Dijous, 13 d'abril de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 11.04.2017 | 11:49