Begues guanya un nou espai verd a l'entorn de la riera de Can Figueras

Un tram de la riera de Can Figueras es convertirà en un passatge veïnal envoltat d’espais verds a banda i banda de la riera.

L’Ajuntament planteja la millora de l’entorn d’un tram de la riera de Can Figueras comprès entre el carrer Saragossa i el Camí Ral, que actualment es troben separats a uns 20 metres de distància. L’actuació projectada proposa cobrir aquest petit tram de la llera per tal de convertir-lo en un passatge d’ús veïnal que estarà destinat exclusivament al pas de vianants i bicicletes, si bé podrà ser utilitzat pels diferents serveis (policia, bombers, emergències) o bé per necessitats del veïnatge.

Els espais verds representen prop de 300 metres quadrats, mentre que el passatge ocuparà un espai d’uns 90 metres quadrats. El resultat final seran dues zones verdes a banda i banda del passatge, que acabaran unint-se amb un ampli espai verd per un dels laterals a la riera. La voluntat municipal és que, gràcies també a la restricció del trànsit rodat, aquest sigui un espai dedicat principalment a l’esbarjo dels veïns i veïnes.

Es conservarà l’actual arbrat de la riera, que es complementarà amb nous arbres, plantes i arbustos adaptats a l’entorn natural en què es trobaran. El projecte suposa una inversió de 120.000 euros, que seran finançats en un 75% per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i en un 25% per l’Ajuntament de Begues.

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 13.04.2018 | 10:20

Imatges

Riera projecte