COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE BEGUES

Davant l'alt risc d'incendi forestal i donada la situació de prealerta del Pla INFOCAT, l'Ajuntament de Begues ha emès el següent comunicat en data 22 de juny de 2017

Per decisió del comitè tècnic del Pla INFOCAT de la Generalitat, el Centre de Coordinació operativa de Catalunya ha decidit posar en situació de Prealerta el Pla especial d’emergències per incendis forestals. 

Tot i que la prealerta no suposa l'activació del Pla, l'Ajuntament de Begues vol posar en coneixement de la població aquesta situació, en especial donada la proximitat de la revetlla de Sant Joan.

Durant aquest dijous l'alcaldessa i el regidor de Protecció Civil han mantingut reunions de coordinació tècnica,  establint-se canals de comunicació permanent amb tots els agents implicats en tasques de prevenció i seguretat ciutadana.

Durant el matí de divendres,  amb l'actualització de l'estat de la situació per part del Centre de Coordinació operativa de Catalunya, s'acabaran de prendre les mesures que fossin necessàries a nivell municipal en consonància amb els plans d'emergències. Si alguna d'aquestes decisions afectés la normal celebració de la revetlla de Sant Joan o comportés l'activació de mesures addicionals es comunicarà d'immediat a la població pels canals habituals.

Mentrestant l'Ajuntament de Begues vol recordar una vegada més la importància d'extremar les precaucions davant l'alt risc d'incendi,  tant en activitats a l'entorn forestal com en l'ús de petards.

Dijous, 22 de juny de 2017 a les 20:00
Darrera actualització: 22.06.2017 | 20:02