Obres i serveis

Notícies

 • 16 de novembre de 2017 Begues continua impulsant l’ús de biomassa als equipaments municipals sala polivalent escorxador

  Aquesta tardor s'instal·la una caldera nova que donarà servei al Centre Cívic El Roure, a la Policia Local i a la sala polivalent de l'Escorxador. També disposen d'aquest servei d'energia renovable altres equipaments com la Piscina municipal, la Llar d'infants El Guinyol o l'Escola Sant Cristòfor. 

 • 13 de novembre de 2017 Enderrocat per seguretat el malmès Hostal de del Bosc Hostal del Bosc 01

  L'històric immoble presenta deficiències en la seva estructura derivada de la mala qualitat en la seva construcció durant la postguerra.

 • 6 de novembre de 2017 Assolit el compromís per completar la restauració de l’abocador del Garraf Consell AMB

  El Consell Metropolità de l’AMB ha aprovat finalment l’inici dels treballs per recuperar la part de l’Abocador del Garraf situada en el terme municipal de Begues. L’acord arriba després d’anys de reivindicacions i reunions a múltiples bandes per assolir compromisos. L’alcaldessa de Begues es va mostrar satisfeta al Consell i va reclamar un calendari ferm que permeti completar totes les fases fins a la restauració total.

 • 6 d'octubre de 2017 Avança el procés per a eliminar les línies d’alta tensió de la trama urbana de Begues línies elèctriques

  Recentment, l'Ajuntament ha rebut l'informe d'abast de l'Estudi d'Impacte Ambiental del projecte de modificació de la línia aèria de transport d'energia elèctrica de 220 KV al seu pas per l'avinguda Mediterrània, emès per la Direcció General de Polítiques Ambientals de la Generalitat.

 • 27 de setembre de 2017 El centre de dia, cada cop més a prop de ser realitat a Begues visita centre dia

  L'Ajuntament ha encarregat un estudi tècnic per a establir com serà el servei que es posarà a disposició de la gent gran de Begues.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 20:00