Obres i serveis

Notícies

 • 29 de desembre de 2017 Les inversions de millora del poble i els serveis a les persones protagonitzen el pressupost municipal per a 2018 PlePressupostos

  El ple municipal del 22 de desembre va aprovar de forma inicial els comptes de l’Ajuntament de Begues per a l’any 2018, que pugen a poc més de 8,9 milions d’euros. La proposta del govern municipal pretén seguir millorant la qualitat de vida del dia a dia dels beguetans i beguetanes a través dels serveis que se’ls ofereixen i sense una repercussió proporcional en la pressió fiscal.

 • 22 de desembre de 2017 L’Ajuntament de Begues recupera la propietat del terreny on s’alçarà el futur Centre de Dia Esteve i Calvet 01

  El solar, situat al carrer de Ferran Muñoz, havia estat cedit a l’INCASÒL l’any 2008 per a la construcció d’habitatges dotacionals. Degut a la crisi econòmica i a la manca de finançament de la Generalitat, el projecte no va arribar a veure la llum. Davant d’aquesta situació i la impossibilitat a curt termini de fer realitat aquest projecte, el consistori va sol·licitar el retorn a l’INCASÒL del terreny, per tal que tornés a ser propietat municipal.

 • 18 de desembre de 2017 Comencen les obres de millora de l'accessibilitat a través de la variant ObresRotondaAgricultura

  Els treballs serviran per millorar les condicions d'accés i seguretat de vianants i ciclistes entre el nucli urbà i la zona de Can Bartró, millorant la connectivitat i les rutes de pas. El projecte rep el finançament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la primera fase estarà enllestida en les properes setmanes.

 • 7 de desembre de 2017 Begues, municipi pioner en la implantació de llums LED a l'enllumenat públic Llums LED

  A finals d'any, als carrers del municipi hi haurà 1.023 punts de llum LED, una tecnologia que millora l'eficiència energètica,  permet reduir les emissions de CO2 i comporta un estalvi econòmic. S'arribarà, d'aquesta manera, a un estalvi de més de 44.000 euros que permetrà seguir avançant en nous projectes d'inversió i millora de la xarxa pública i dels equipaments municipals.

 • 5 de desembre de 2017 El parc metropolità de Begues començarà a ser una realitat al gener Parc Metropolita 02

  La primera fase dels treballs se centraran en qüestions com la creació de camins i la zona de joc infantil d'un espai plantejat com un laboratori d'aprenentatge a l'aire lliure per als més menuts, amb diversitat d'espècies i de vegetació però també amb zones d'esbarjo i de jocs. 

Darrera actualització: 15.09.2016 | 20:00