Arriba la Festa Major d’Hivern

Entre les activitats previstes enguany es troba la inauguració de la reurbanització del camí Ral

Begues comença un cop més l’any de manera festiva amb la celebració de la Festa Major d’Hivern que tindrà lloc entre els dies 20 i 22 de gener. El programa de la festa s’inicia amb la celebració de la tradicional missa i benedicció del pa a l’església de Sant Cristòfor a les 11 h. El mateix divendres dia 20, a les 16 h, tindrà lloc la inauguració de la reurbanització del camí Ral que comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i que oferirà també una xocolatada i activitats infantils a l'aparcament de l'antic Goula (horts urbans). La jornada es completarà amb la projecció de la pel·lícula “Cigonyes” al Teatre El Goula (a les 18 h), amb una sardinada popular al poliesportiu a la que seguiran les havaneres amb rom cremat i amb la festa jove a partir de la mitjanit.

Dissabte estarà marcat per les nostres tradicions amb la ballada de sardanes que donarà inici a la jornada (11.30 h), les bitlles catalanes (12 h) o el correfoc infantil (20 h). El mateix dia 21 podrem participar també d’una xerrada sobre la recuperació del Castell d’Eramprunyà i del concert de Please, la banda de tribut a U2.

El punt i final a la Festa Major d’Hivern el tindrem diumenge amb el cercavila popular que a partir de les 12 h recorrerà diversos carrers del poble i amb el concert de la Coral Montau al Teatre El Goula.

Per a més informació sobre les diferents activitats podeu consultar el díptic amb la programació.

Dimecres, 11 de gener de 2017 a les 10:10
Darrera actualització: 13.01.2017 | 14:57