Comencen les obres de millora de l'accessibilitat a través de la variant

Els treballs serviran per millorar les condicions d'accés i seguretat de vianants i ciclistes entre el nucli urbà i la zona de Can Bartró, millorant la connectivitat i les rutes de pas. El projecte rep el finançament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la primera fase estarà enllestida en les properes setmanes.

Ja han començat les obres per millorar l’accessibilitat de vianants i ciclistes a l'entorn de la variant de Begues. Des de la setmana passada s'està treballant en la primera fase del projecte, que preveu la creació d'un nou camí que millora la connexió del nucli urbà amb Can Bartró, Mas Ferrer i el cementiri, a través del carrer Agricultura.

Els treballs serveixen per habilitar un pas segur per travessar la variant, evitant el camí que fins ara s'havia de fer per part del voral de la carretera. D'aquesta manera, es crearà la zona de pas vorejant el parc infantil de la placeta del carrer Sant'Oreste amb sortida directa al pas de vianants que travessa la variant. El camí s'estructurarà en format d'escullera, de manera que el pas quedi més protegit i es minimitzi l'impacte visual i acústic sobre els habitatges de primera línia del carrer Sant'Oreste.

La segona fase consistirà en habilitar una vorera paral·lela a la riera des de la rotonda cap a Can Bartró, que doni continuïtat al pas de vianants de la variant i garanteixi la plena seguretat de vianants i ciclistes.

Aquestes obres es financen a través d’un paquet de subvencions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) destinades a actuacions en paisatges naturals, i que serveixen per aportar recursos econòmics també a projectes com el parc de la Parellada o la integració urbanística de l’espai fluvial de Can Figueras amb el Camí Ral.

 

Dilluns, 18 de desembre de 2017 a les 11:00
Darrera actualització: 18.12.2017 | 09:19

Imatges

ObresRotondaAgricultura ObresRotondaAgricultura