El nou camí Ral s’inaugura oficialment el 20 de gener

La inauguració comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa

Aquest proper divendres 20 de gener, coincidint amb l’inici de la Festa Major d’Hivern, s’inaugurarà oficialment al nostre municipi la reurbanització del camí Ral. L’acte, que tindrà lloc a partir de les 16 h, comptarà amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i s’amenitzarà amb una xocolatada activitats infantils a l'aparcament de l'antic Goula (horts urbans).

Les actuacions de millora d’aquesta via s’iniciaven precisament ara fa un any afectant el tram que va des de la Rambla fins al carrer de la Indústria amb un pressupost de 2.280.000 € i amb un termini d’execució previst de 12 mesos. En tot cas el bon ritme dels treballs permetia que a finals del passat més d’octubre la part principal de les obres quedés enllestida i que es reprengués la circulació a la zona.

El projecte destaca per haver adaptat el camí Ral al seu paper urbà, convertint-lo en un carrer de sentit únic d'accés al centre urbà, introduint-hi voreres i un carril bici. D’aquesta manera se li atorgava un paper principal a les persones que transiten a peu o en bicicleta la via per sobre del trànsit rodat. Per tal d'aconseguir-ho i mantenir en la mesura del possible l'arbrat existent, es reduïa la calçada a un únic carril.

El projecte ha incorporat també elements per evitar l'excés de velocitat a través de quatre cruïlles sobreelevades a les interseccions amb els carrers de la Indústria, Cal Frare, Llobregat i Sant Domènec.

Divendres, 13 de gener de 2017 a les 10:50
Darrera actualització: 13.01.2017 | 14:56