Es canvien les peces d'acer del carrer Major i del passeig de l'Església per millorar la seguretat de vianants

Les peces se substituiran per unes altres de similars fetes de morter. Se soluciona d'aquesta manera una antiga petició veïnal per a la qual l'Ajuntament hi buscava una solució definitiva.

Amb la voluntat d'augmentar la sensació de seguretat i comoditat dels vianants al carrer Major i el passeig de l'Església, s'està procedint a la substitució de les peces d'acer corten situades entre les llambordes, que es van instal.lar quan es va urbanitzar aquesta zona convertint-la en espai per a vianants l'any 2007.

L'Ajuntament de Begues ja feia temps que compartia les peticions del veïnat per augmentar la comoditat i seguretat del passeig, i quan s'ha disposat del finançament necessari i de la solució tècnica més viable s'ha pogut procedir a l'inici dels treballs. Per fer-ho s'han estudiat diverses alternatives en contacte amb els serveis tècnics de la Diputació de Barcelona. Finalment s'ha convingut que la solució amb més garanties passava per la substitució d'aquestes peces, en total uns 450 metres lineals de rigola corten, per unes altres peces prefabricades de morter de 40x40 i 7 centímetres de gruix d'iguals dimensions que les que hi ha hagut fins ara al carrer Major i al passeig de l'Església.

D'aquesta manera se soluciona una demanda que s'havia detectat en aquesta zona del centre del poble d'ençà que anys enrere es va efectuar la nova urbanització. Aquests nous criteris de millor sensació de seguretat i comoditat en el passeig ja es va tenir en compte a l'hora de reurbanitzar el Camí Ral a principis d'aquest mandat. Per al tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Joan Molina, actuacions d'aquest tipus són "l'evidència del compromís del govern municipal en escoltar les demandes dels veïns i veïnes per millorar el dia a dia del poble, i posar al seu servei els recursos disponibles per trobar solucions".

Dimecres, 22 de novembre de 2017 a les 11:00
Darrera actualització: 22.11.2017 | 18:36