La rehabilitació de Cal Purrós començarà la primera quinzena de desembre

Les obres, que duraran un any, serviran per habilitar dos habitatges dotacionals a la primera i a la segona planta de l'immoble.

La remodelació de l’edifici de Cal Purrós començarà la primera quinzena de desembre. Els treballs tindran una durada aproximada d’un any i crearan dos habitatges dotacionals, un a la planta baixa i una altra a la superior. També es redistribuirà l’interior de l’immoble, tot i que a causa de la normativa vigent es mantindrà la façana i el volum actual de l’edifici.

Els habitatges dotacionals públics són aquells dirigits a satisfer els requeriments temporals de col·lectius de persones amb necessitats d'acolliment, assistència residencial o d'emancipació justificades en polítiques socials.

L’Ajuntament de Begues va treure a l’agost la licitació del projecte de reforma i rehabilitació de Cal Purrós amb un pressupost de 285.390 euros. Amb aquests treballs es donarà una funció a un edifici fins ara en desús situat en ple Raval de Sant Martí. Així, es disposarà d'habitatge públic destinat a l'ús temporal en casos de necessitat.

Dimecres, 29 de novembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 28.11.2017 | 19:12