Rocòdrom a l'escola Sant Cristòfol i nou sòl a la llar d'infants El Guinyol gràcies a l'estalvi energètic

Les actuacions s'han realitzat amb l'estalvi energètic que els dos centres educatius han aconseguit amb el projecte Euronet 50/50.

Estalviar en energia té els seus fruits. I no només pel que significa de beneficis per al medi ambient, sinó també en economia. Així ho han pogut comprovar l'escola Sant Cristòfor i la llar d'infants El Guinyol. Els dos centres han realitzat obres de millora gràcies a aquest estalvi.

A l'escola s'ha construït un rocòdrom al pati, mentre que a la llar d'infants s'ha canviat part del terra que estava malmès. Aquests treballs s'han finançat gràcies al que no s'ha gastat en energia després que els dos equipaments se signessin el projecte Euronet 50/50, junt amb l'Ajuntament de Begues.

Aquest projecte és una iniciativa europea impulsada per la Diputació de Barcelona que vol incentivar l'estalvi energètic en edificis públics a partir de l'aplicació de bones pràctiques en l'ús i la gestió de l'energia. Així, l'Ajuntament es va comprometre a invertir l'estalvi en actuacions de millora.

Dimecres, 8 d'agost de 2018 a les 10:00
Darrera actualització: 06.08.2018 | 11:05

Imatges

Nou terra El Guinyol