Convocada una nova promoció de contractes en pràctiques per a joves

S'hi poden presentar els joves de Begues que no estudiïn ni treballin i estiguin acollits al Programa de Garantia Juvenil. Les sol·licituds es poden presentar fins al 14 de setembre i les feines començaran el 15 de novembre. 

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha obert la convocatòria de subvencions per a la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil i que no estiguin ni treballant ni estudiant. Els contractes són de sis mesos a jornada completa i s'iniciaran el 15 de novembre.

El jovent de Begues interessat en aquesta convocatòria té de temps fins al 14 de setembre per presentar les instàncies genèriques a l'Ajuntament, tot especificant els estudis de què disposen mitjançant un currículum. L'Ajuntament de Begues adequarà l'oferta al tipus de formació o experiència dels sol·licitants.

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil que garanteix oportunitats per als joves i ofereix ajuts a les empreses, basant-se en programes de formació, inserció, emprenedoria i orientació. L'any passat, l'Ajuntament també es va adherir a aquesta convocatòria de la qual s'en van beneficiar una educadora infantil i un geògraf.

Dijous, 3 d'agost de 2017 a les 10:00
Darrera actualització: 02.08.2017 | 08:54