L'Ajuntament facilita als joves de Begues l'entrada al mercat laboral

En aquesta legislatura, el consistori ha ofert directament a més d’una vintena de joves del municipi pràctiques o contractes.

L'entrada dels joves del municipi en el mercat laboral és una de les primeres preocupacions de les polítiques d'ocupació desenvolupades per l'Ajuntament de Begues. En aquest sentit, al llarg d'aquesta legislatura se'ls han ofert més d'una vintena de contractes i convenis de pràctiques.

En aquest temps ja s'han beneficiat de la contractació de sis mesos en pràctiques tres estudiants universitaris (un geògraf, una pedagoga i una educadora infantil) gràcies al programa Garantia Juvenil.

De la mateixa manera, una desena de joves amb carreres universitàries com Ciències Ambientals, Comunicació, Humanitats, Geografia o Informàtica han pogut accedir a pràctiques curriculars d'entre 300 i 500 hores.

Més enllà de les pràctiques, també cal destacar les contractacions realitzades. Així, s'ha disposat d'una dotzena de persones joves amb contractes d'entre sis i vuit mesos de plans d'ocupació i contractacions per discapacitat. Aquests joves han realitzat tasques de peons forestals, tècnics d'esports, delineants, paletes, manobres i administratius.

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 05.02.2018 | 11:54