Ajuntament i Aigües de Barcelona signen un protocol per afrontar la pobresa energètica

Els Serveis Socials municipals es coordinaran amb l’empresa subministradora per garantir l’aigua corrent a les persones en situació de precarietat

Aquest matí l’Ajuntament de Begues i Aigües de Barcelona feien una passa endavant per tal d’evitar el tall de subministraments bàsics a persones en situació de precarietat econòmica a través de la signatura d’un protocol d’actuació. L’acord es formalitzava aquest matí amb la signatura del director d’Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, i de l’alcaldessa, Mercè Esteve. Entre el més destacat del protocol es troba la coordinació entre l’empresa subministradora i els Serveis Socials de la nostra vila per tal d’establir quins són els casos de persones que es poden beneficiar del pagament del servei per part de la companyia. D’aquesta manera es vol evitar que es produeixi un tall en el subministrament a persones que no disposen dels recursos econòmics necessaris.

Aigües de Barcelona compta amb un Fons de Solidaritat establert l’any 2013 per tal de contribuir a superar situacions de risc d’exclusió social.

Dilluns, 30 de gener de 2017 a les 15:45
Darrera actualització: 30.01.2017 | 15:49