Reunió amb el nou Cap de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d'Esquadra

Carles Anfruns ha visitat Begues aquest dimecres, on s'ha reunit amb l'alcaldessa, el regidor de Protecció Civil i el cap de la Policia Local. Ha estat el primer municipi de la regió que visita oficialment d'ençà que va prendre possessió del càrrec ara fa un mes. 

El nou cap de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d'Esquadra, Carles Anfruns, ha visitat Begues aquest dimecres en la primera de les reunions arreu del territori que s'ha proposat el nou responsable territorial de la policia catalana. Anfruns ha estat rebut per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i el regidor de Protecció Civil, Sadurní Vendrell. A la trobada hi ha assistit també el cap de la Policia Local així com altres efectius policials locals i del cos de Mossos. 

Els responsables policials han destacat l'estreta relació que mantenen els Mossos i la Policia Local de Begues, consolidada des de fa anys i que es tradueix en una col·laboració estable en matèria de seguretat, prevenció i serveis a la ciutadania. L'alcaldessa de Begues ha volgut destacar "el caràcter de proximitat d'ambdós cossos, així com el treball en equip que realitzen per reduir riscos i millorar la seguretat i qualitat de vida de la ciutadania de Begues". Tant Carles Anfruns com Mercè Esteve han posat en valor, a més, l'excel·lent tasca que desenvolupen els agents de la Policia Local, que és reconeguda arreu del territori i molt ben valorada pels responsables de la policia catalana.

Carles Anfruns forma part del cos de Mossos d'Esquadra des de 1990. El nou comissari és psicòleg de formació i aposta pel diàleg com un dels elements fonamentals per a la resolució de conflictes. La reunió mantinguda avui a Begues amb els responsables polítics i policials del municipi ha servit per a presentar-se oficialment i per a refermar el bon nivell de relacions institucionals que mantenen Mossos i Ajuntament.

Dimecres, 28 de juny de 2017 a les 18:00
Darrera actualització: 29.06.2017 | 09:32

Imatges

VisitaCarlesAnfruns