La Caixa dóna 18.000 euros a polítiques per la gent gran

L'Obra Social "la Caixa" ha donat a l'Ajuntament de Begues 18.000 euros per a polítiques adreçades a la gent gran. Es tracta d'una xifra un 10% superior a l'aportada l'any passat per l'entitat bancària.

L'Obra Social «la Caixa» ha donat 18.000 euros a l'Ajuntament de Begues per a projectes d'envelliment actiu, una xifra que significa un augment del 10% respecte a l'aportació de l'any passat. Els diners es destinaran a projectes de formació,  dinamització i socialització de la gent gran de Begues a través d'accions com l'Espai Nou o el servei d'àpats,  així com d'altres activitats de foment de l'envelliment actiu.

La signatura de l'acord va tenir lloc el 5 de maig a Begues i va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Esteve, de la regidora de Gent Gran, Maria Llauradó, del director de l'oficina de «la Caixa» de Begues, Francesc Macias, i de Joan Jordi Blanch, director del Centre d'Institucions a Barcelona de CaixaBank.

Les polítiques d'envelliment actiu es consideren òptimes per fer front a l'envelliment de la població i enfocar aquest fenomen com una oportunitat per millorar la seva qualitat de vida i evitar l'aïllament. Es parteix de la base que la gent gran contribueix activament al desenvolupament social i se'n beneficia a través de cursos i tallers, entre altres accions.

 

Dilluns, 8 de maig de 2017 a les 11:00
Darrera actualització: 08.05.2017 | 10:32