Gent gran

Notícies

  • 6 d'agost de 2020 Augment significatiu del nombre de casos positius a Begues Actualització d'informació

    En les últimes hores s’han confirmat nous casos positius al municipi, passant dels 6 de dilluns als 14 d’aquest dijous. Tots ells es troben en seguiment per part de Salut. L’Ajuntament intensifica les mesures preventives i de control.

  • 3 d'agost de 2020 El dispositiu d’emergència sanitària segueix actiu durant tot l’agost Imatges d'una de les reunions celebrada el mes de juny

    El comitè de seguiment de la pandèmia a Begues manté el seu operatiu activat per fer front a qualsevol situació derivada de la covid-19. Els serveis municipals bàsics mantenen també la seva activitat en coordinació amb la resta d’administracions.

  • 8 de juliol de 2020 L'Espai Nou Virtual de la gent gran de Begues no tanca per vacances Espai Nou Virtual

    A la secció de l'Espai Nou al web del Centre Cívic El Roure es poden trobar diferents propostes com activitats de memòria, exercici físic, propostes culturals, tallers de cuina, rutes a peu, entreteniment o música, entre altres. L'Espai Nou Virtual, que continuarà funcionant durant tot l'estiu, va néixer per oferir recursos a la gent gran durant el confinament per la covid-19.

Darrera actualització: 15.09.2016 | 19:58