Una vintena de joves d'arreu del món participen al camp de treball de la cova de Can Sadurní

Els joves que prenen part en l'Archeology in Garraf realitzaran diverses tasques d'excavació i manteniment dels entorns del jaciment, a més de conèixer i implicar-se en algunes de les activitats culturals de Begues.

Prop d'una trentena de joves d'arreu del món participen en una nova edició de l'Archeology in Garraf, el camp de treball a la cova de Can Sadurní que organitza la Fundació Catalana de l'Esplai i que porta a terme el Col·lectiu per a la Investigació de la Prehistòria i l'Arqueologia del Garraf-Ordal (CIPAG).

Fins al 28 de juliol, els joves, d'entre 18 a 30 anys, realitzaran treballs d'extracció i excavació a l'entrada i a l'exterior de la cova de Can Sadurní, a més de rentar, classificar o inventariar tot aquell material arqueològic que vagi apareixent durant les prospeccions.

També realitzaran tasques de manteniment dels voltants del jaciment, i participaran en la recuperació d'alguns elements patrimonials de pedra seca dels entorns de la cova. Entre altres tasques d'aprenentatge, els joves experimentaran amb les tècniques de construcció del neolític i elaboraran estris de fang.

Fora de l'àmbit de treball, els joves també participaran en les activitats culturals del municipi. A més, tenen previst organitzar una obra de teatre sobre la mateixa cova de Can Sadurní, a la qual està convidada tota la ciutadania de Begues.

Dimarts, 3 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 02.07.2018 | 20:29