Begues contra la violència masclista

Dimecres, 20 de novembre de 2019 a les 09:00

La Biblioteca La Ginesta acollirà avui, a les 19 h, un espectacle per a persones adultes a càrrec de l'actriu i narradora Jordina Biosca i titulat 'El tren de les 5:49'.

Begues commemorarà un any més el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre. Però avui, 20 de novembre, a la Biblioteca La Ginesta hi haurà un acte relacionat amb aquest esdeveniment: un espectacle per a persones adultes a càrrec de Jordina Biosca. Serà a partir de les 19 h. i pretén fer reflexionar a les persones assistents sobre feminisme a partir del relat interpretat per l'actriu. 

El mateix 25 de novembre, dilluns vinent, durant tot el dia totes aquelles persones que s'acostin al CAP Pou Torre trobaran a la seva disposició una taula informativa sobre violència de gènere, amb material divulgatiu i d'informació. I, a les 12 h, tota la ciutadania està convocada a la plaça de l'Ajuntament on l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, llegirà el Manifest reivindicatiu de la jornada i es farà una concentració en record de les víctimes de violència masclista.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 19:07

Imatges

Dia Internacional contra la Violència envers les Dones 2019