Comença el Setembre Slow

Divendres, 2 de setembre de 2016 a les 14:45

Aquest mes se celebren més de 20 activitats relacionades amb el moviment Slow del que forma part Begues

Treballar, des de la reflexió, en la recerca de nous nivells de qualitat de vida i defensar els trets identitaris. Aquestes són algunes de les característiques que marquen el moviment Slow, del que Begues forma part a través de la seva adhesió a la xarxa internacional CittàSlow. Amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer aquests valors, al llarg d’aquest mes de setembre l’Ajuntament programa una vintena d’activitats recollides sota el nom de Setembre Slow. L’inici de la programació serà aquest mateix diumenge quan, coincidint amb la celebració de la fira d’artesans al passeig de l’Església, es duran a terme a partir de les 11 h una demostració d’orfebreria i dos tallers: un de mòbils amb càpsules de cafè reciclades i un de confecció de cortina de macramé.

En el marc d’aquesta iniciativa també podrem trobar properament una exposició de llibres a la biblioteca La Ginesta o el festival Beer&Food (divendres 9 de setembre). L’acte inaugural de la proposta arribarà en tot cas el proper divendres 16 de setembre. A partir d’aquell moment se’ns ofereixen activitats tan variades com un concert de música ragg, una sortida per apropar-nos a la pedra seca, diferents tallers o una introducció al tast de vins.

Cal destacar també la implicació dels restaurants del municipi. Al llarg d’aquests dies també podrem degustar diferents menús slow als establiments de Begues.

Per conèixer en profunditat el programa el podeu consultar complet com a document adjunt. També trobareu informació detallada sobre els menús Slow.

Darrera actualització: 10.11.2016 | 09:37