Divendres al matí, jornada de neteja als entorns del Pi Gros

Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 09:00

L'esdeveniment, que tindrà lloc de 10 a 12 h, forma part de la jornada europea Let's clean up Europe! de conscienciació sobre els residus que es llencen a la natura de forma incontrolada. Tot i que pensada per a escolars, a la jornada hi pot prendre part tothom.

Per segon any consecutiu, Begues participarà en la jornada europea Let’s clean up Europe!, una iniciativa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i l’efecte dels comportaments incívics. Com l’any passat, la jornada tindrà lloc als entorns del Pi Gros de les 10 a les 12 h divendres, 10 de maig.

En aquesta jornada participarà l’alumnat de segon d’ESO del Col·legi Sant Lluís-Bosch però és oberta a d'altres col·lectius de la població beguetana. Qui també vulgui prendre-hi part ha d'enviar un correu a begues@begues.cat o trucar al telèfon 936 390 538. El punt de trobada serà l’inici del camí de Can Sadurní. És molt recomanable portar també aigua i gorra.

La jornada Let's clean up Europe! Va néixer el 2014 com una forma de promoure accions de sensibilització a través de la recollida dels residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etcètera. L'esdeveniment s'emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que a Catalunya lidera l'Agència Catalana de Residus.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 09:00