El Begues Jazz Camp es clou demà amb el concert dels professors

Divendres, 2 d'agost de 2019 a les 09:00

El recital tindrà lloc al Teatre El Goula a les 21 h. El preu de l'entrada és de 10 euros.

Un any més, el Teatre El Goula posarà demà dissabte el punt final a un Begues Jazz Camp que ja supera les deu edicions. El seminari dirigit per Jordi Rossy s'ha celebrat a Can Rigol entre dilluns i avui divendres. L'esdeveniment, però, va ser inaugurat diumenge a la nit amb un concert a la terrassa superior del Centre Cívic El Roure.

El recital de demà anirà a càrrec dels professors del campus: Doug Weiss (contrabaix), Joey Baron (bateria), Michael Kanan (piano), Steve Cardenas (guitarra) i Bill McHenry saxo), els quals estaran acompanyats per Deborah Carter (veus) i el mateix Jordi Rossy (vibràfon). L'entrada al concert, que començarà a les 21 h, costa 10 euros.

A banda dels concerts d'inauguració i de cloenda i de les classes magistrals que han tingut lloc a Can Rigol, els estudiants al seminari han ofert recitals gratuïts cada vespre al passeig de l'Església i fins a la mitjanit. Llavors, els estudiants continuaven a la casa de colònies en jam sessions o sessions lliures fins a altes hores de la matinada.

Foto: Begues Jazz Camp

Darrera actualització: 30.07.2019 | 13:35