El Centre Cívic El Roure acull fins al 15 de setembre les fotografies del concurs 'Viu el parc'

Dimarts, 5 de setembre de 2017 a les 10:00

Les imatges del certamen, convocat per la Diputació de Barcelona i el Grup de Fotografia de Castelldefels, es podran visitar des del 5 de setembre a l'aula polivalent de l'equipament beguetà.

L’aula polivalent del Centre Cívic El Roure acollirà del 5 al 15 de setembre l’exposició de fotografies de la 22a edició del Concurs de Fotografia Viu el Parc que organitzen la Diputació de Barcelona i el Grup de Fotografia de Castelldefels. L’horari de la visita serà de 10 a 12 h i de 17 a 19.30 h.

La mostra és un recull de les millors imatges captades al Parc Natural del Garraf, el parc d’Olèrdola i el del Foix, espais amb una bellesa singular que convida els amants de la fotografia a sortir amb els estris a punt per captar els matisos dels paisatges, les llums i els contrastos. L’import total dels premis supera els 1.000 euros.

L’exposició, que presenta instants d’aquests paratges tant en color com en blanc i negre, és una de les activitats del programa 'Viu el parc' de la Diputació de Barcelona, que aglutina un munt de propostes fins al final de la tardor. Entre elles, la convocatòria de la 23a edició del Concurs de Fotografia.

Darrera actualització: 04.09.2017 | 10:52