El concurs de pintura ràpida Lina Font se celebra diumenge

Dijous, 2 de maig de 2019 a les 09:00

El certamen tindrà lloc a la plaça Camilo Riu, igual que la Mostra d'Artesania i Oficis Artístics, a causa de la coincidiència amb la UltraTrail Barcelona.

Diumenge, 5 de maig, se celebrarà la cinquena edició del Concurs de Pintura Ràpida Lina Font, organitzat per Artesans de Begues i l'Ajuntament, a la plaça Camilo Riu. La persona guanyadora del certamen s'emportarà 500 euros, i la que quedi en segon lloc, 100 euros. En el primer cas, l'obra quedarà en propietat de l'Ajuntament, mentre que en el segon continuarà sent de la persona autora.

El certamen coincidirà amb la Mostra d'Artesania i Oficis Artístics que organitzen també els Artesans de Begues i que també tindrà lloc a la plaça Camilo Riu. Habitualment aquest esdeveniment té com a escenari el passeig de l'Església i el carrer Major, però enguany es canviarà la ubicació a causa de la celebració el mateix dia de la UltraTrail Barcelona.

En el concurs Lina Font podran participar les persones majors de 12 anys que s'inscriguin el mateix dia del certamen a Cal Pere Vell, de vuit a deu del matí. La inscripció serà gratuïta. Les persones participants tindran fins a dos quarts de dues de la tarda per lliurar les obres, que hauran de ser pintures a l'oli, acríliques o aquarel·les sobre qualsevol indret, edifici, paisatge o entorn de Begues.

El jurat, format per representants de l'associació Artesans de Begues, de l'Ajuntament i per persones relacionades amb el món de l'art, es reunirà a partir de dos quarts de dues de la tarda per veure les obres i per eliminar, en successives votacions, les que no es considerin mereixedores del premi, fins a proclamar les persones guanyadores. A les dues de la tarda es procedirà al lliurament dels premis.

Consulteu les bases per a més informació.

Darrera actualització: 30.04.2019 | 20:59