El Teatre El Goula acull dissabte 'Qui ets?', de l'escriptor Màrius Serra

Dilluns, 18 de novembre de 2019 a les 09:00

L'obra, que començarà a les 21.30 h, està basada en Llullu, fill de l'autor nascut amb paràlisi cerebral. Les entrades ja es poden adquirir en línia.

El millor teatre català torna dissabte, 23 de novembre, al Teatre El Goula. A partir de les 21.30 h es representarà sobre l'escenari beguetà l'obra Qui ets?, de l'escriptor Màrius Serra i interpretada per Judit Farrés, Roger Julià i Òscar Muñoz sota la direcció de Joan Arqué.

Qui ets? és l'adaptació teatral d'un llibre que explica la història d'en Llullu, fill de Màrius Serra nascut amb paràlisi cerebral i que ha d'anar de per vida en cadira de rodes. En un càmping de l'Empordà, on passen uns dies en família, el pare té un somni.

Veient com el cosí d'en Llullu corre pel càmping, el pare d'en Llullu somia en veure córrer el seu fill algun dia. Acompanyat de la mare i la germana, tots junts passejaran per tot el món. Fins que, un dia, el somni es convertirà en realitat.

Les entrades per a aquest cant a la vida i a la comprensió de nosaltres mateixos des dels reptes que ens imposen els altres es poden adquirir en línia per 12,10 euros, mentre que a taquilla costen 13,10 euros. 

Darrera actualització: 15.11.2019 | 10:37