El Teatre El Goula presenta la programació del quart trimestre de l'any

Dimecres, 18 de setembre de 2019 a les 09:00

Es representaran les obres 'Ovelles' i 'Qui ets?', a més de l'espectacle musical 'Invisibles' i els 'Pastorets' d'SpaiDart.

La programació del quart trimestre de l'any del Teatre El Goula presenta dues obres de teatre interpretades per actors i actrius de renom dins l'escena televisiva catalana, a més d'un espectacle musical solidari amb les persones refugiades. I, per tancar l'any, podrem veure els incombustibles Pastorets d'SpaiDart.

El primer dels muntatges que passarà per l'escenari del Goula serà Ovelles (26 d'octubre). Interpretada per Biel Duran (Cites, Sagrada família), Albert Triola (Ventdelpla, La Riera) i Gemma Martínez (El cor de la ciutat), planteja la frustració de tres germans mil·lènials davant la crisi.

El 9 de novembre serà el torn d'Invisibles, un espectacle que combina la música amb imatges que narren el procés migratori sud-nord i intenten copsar l'essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que aquestes persones han d'afrontar en tot aquest viatge.

El 23 de novembre arribarà a Begues Qui ets?, del periodista i escriptor Màrius Serra i interpretada per Judit Farrés (Estació d'enllaç, El cor de la ciutat), Òscar Muñoz (Nit i dia, La Riera) i el compositor Roger Julià. L'obra planteja la superació dels límits provocats per una paràlisi cerebral.

I, finalment, el 22 de desembre SpaiDart interpretarà Els Pastorets, la clàssica obra nadalenca que va popularitzar Folch i Torres a principis del segle XX. El 22 de desembre s'oferiran dos passis: a les 11 i a les 17 h. L'entrada serà un donatiu voluntari que es destinarà a La Marató de TV3.

A més, poesia i llengua

A banda d'aquesta programació, el Teatre El Goula també acollirà el recital poètic Autobiografia de l'entusiasme que forma part de les activitats Poesia als parcs que organitza la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. A Begues, aquest acte tindràs lloc el 27 d'octubre a les 12 h i anirà a càrrec de Jaume Pons Alorda i l'acompanyament musical de Dídac Rocher.

I el 8 de novembre arribarà el segon Dictat Popular Català, organitzat per la Regidoria de Política Lingüística de l'Ajuntament de Begues, amb la col·laboració d'Òmnium Cultural i Plataforma per la Llengua. Hi podran participar persones majors de 16 anys.

Darrera actualització: 17.09.2019 | 10:40