En marxa una nova fase de la campanya 'Fem-ho bé, amb bé de Begues'

Divendres, 4 d'octubre de 2019 a les 10:00

En aquesta ocasió es posarà l'èmfasi en aquelles situacions que podem millorar en el procés de recollida de residus, a més d'incrementar-se el nombre de contenidors en les illes que més ho necessitin.

L’Ajuntament de Begues ha posat en marxa la segona fase de la campanya de foment de les actituds cíviques ‘Fem-ho bé, amb bé de Begues. En aquesta ocasió es posarà l’èmfasi en aquelles situacions que podem millorar en el procés de recollida de residus i reduir algunes males pràctiques que se segueixen produint.

Per exemple, aquells residus voluminosos que es llencin de manera inadequada a la via pública s'etiquetaran amb adhesius per informar el veïnat de com, on o quan s'hauria hagut de dipositar de forma correcta. També es repartiran fullets informatius en sectors on s’ha detectat un nombre més elevat de problemes en la separació. De la mateixa manera, es faran accions comunicatives específiques per agmentar el nivell de coneixement de serveis de recollida porta a porta, com el de trastos vells o el de restes vegetals.

Des que es va posar en marxa la campanya, a principis d’any, un equip tècnic ha anat avaluant l'evolució dels nivells de recollida selectiva així com l'estudi de necessitats de reorganització o ampliació de contenidors segons les illes. Així, fins ara s’han reforçat algunes zones com la Barceloneta, i està previst seguir incorporant unitats en aquelles illes on sigui necessari, especialment pel que a les fraccions dels envasos i el paper i cartró.

Darrera actualització: 03.10.2019 | 16:55