La 7a Trobada de Vehicles Clàssics de Begues ja escalfa motors

Dimarts, 19 de novembre de 2019 a les 09:00

A la concentració, que tindrà lloc diumenge 24 de novembre, s'espera un centenar de vehicles que es trobararan al carrer Alp. Al Club de Begues hi haurà una exposició de motos.

Els carrers de Begues es preparen per a acollir la setena edició de la Trobada de Vehicles Clàssics que organitzen els Amics dels Vehicles Clàssics de Begues. La concentració tindrà lloc diumenge al matí, quan els vehicles participants es concentraran al carrer Alp, davant el Club de Begues, per a un esmorzar (gratuït per als cent primers que arribin).

A partir de les 11.30 h, els vehicles realitzaran un passeig pels carrers de Begues. A les 13 h finalitzarà la Trobada amb diversos sortejos per als presents. A més, durant tota la jornada hi haurà una exposició de motos al saló del Club de Begues.

Els Amics dels Vehicles Clàssics esperen convocar un centenar d'aquests vehicles amb més de 25 anys d'antiguitat. Cal destacar la presència d'un Austin Westminster dels anys 50 del segle passat propietat d'un veí de Begues, un Wolseley 6/99 de 1961 i dos Volkswagen Escarabats, un d'ells restaurat peça a peça en un garatge de Begues.

Una Trobada solidària

La Trobada de Vehicles Clàssics coincidirà amb el Gran Recapte d'aliments, que es desenvoluparà entre el 22 i el 23 de novembre. Per aquest motiu, els Amics dels Vehicles Clàssics de Begues demanen als participants a la Trobada que hi aportin aliments (especialment llet i oli) que es destinaran a Càritas de Begues.

Darrera actualització: 18.11.2019 | 18:39

Imatges

7a Trobada de Vehicles Clàssics de Begues