La Fira de la Cervesa Artesana torna a ocupar dissabte la plaça de l'Ateneu

Dimecres, 10 d'abril de 2019 a les 09:00

L'esdeveniment organitzat per Begues Beer Town, que arriba a la sisena edició, tindrà lloc entre les 11 i les 23 h i comptarà amb música en directe i food-trucks.

La plaça de l'Ateneu acollirà dissabte, 13 d'abril, la sisena edició de la Fira de la Cervesa Artesana. El certamen, organitzat per l'associació Begues Beer Town amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begues, aplegarà 8 cerveseres i 6 formacions musicals que amenitzaran el certamen d'onze del matí a onze de la nit.

La Fira, pensada per divulgar la producció artesana de proximitat, tindrà la presència de les marques beguetanes Dolina-Begues i Encantada. Però també s'hi trobaran La Montnegre, Barret, Flybrew, La Calavera, Traginer i Grenyut.

Pel que fa a les actuacions musicals, durant la Fira es podran escoltar els grups Kepp Calm Duet, DJerry, Quatreros, Don Vito, La Birra Band i els Combos de l'Escola de Música de Begues. També es trobaran diverses food-trucks.

L'associació Begues Beer Town es dedica a promoure i difondre la cultura de la cervesa artesana fent activitats durant tot l'any, i organitzant les edicions anuals de la Fira de Cervesa artesana de Begues, amb les seves pròpies cerveses Dolina-Begues i Begues Stout.

Darrera actualització: 09.04.2019 | 10:30

Imatges

6a Fira Cervesa Artesana