La UltraTrail Barcelona reunirà diumenge a Begues prop de 600 atletes

Divendres, 3 de maig de 2019 a les 09:00

Es tracta d'una sèrie de proves de resistència de diferents distàncies que discorreran per bona part del Parc del Garraf i que tindran la seva arribada al nostre municipi.

Prop de 600 atletes s'han citat diumenge, 5 de maig, a Begues per prendre part en la UltraTrail Barcelona, una competició que aplega proves de resistència de diferents distàncies que discorren pel Parc del Garraf i que tenen la seva arribada al nostre municipi.

La prova reina és la UltraTrail, una competició de 108 quilòmetres que té el punt de sortida i arribada a Begues. Sortirà a les 12 de la nit i passarà per diversos punts emblemàtics com Sant Climent o la Sentiu per entrar després al Garraf i tornar a Begues per Olesa de Bonesvalls.

A les 6.30 h sortirà la Long Trail des de la costa del Garraf. Es tracta d'una prova de 62 quilòmetres que tindrà la seva arribada a Begues. Igual que la Marató, competició de 42 quilòmetres que sortirà a les 8.15 h des de Sant Pere de Ribes i acabarà al nostre municipi després de passar per l'oest del Parc del Garraf.

A les 9.45 h serà el torn de l'Speed Trail, una prova ràpida d'11 quilòmetres amb sortida a Olesa de Bonesvalls i arribada a Begues. I, a les 11 h, tindrà lloc la darrera prova: la Mitja Marató. Vint-i-dos quilòmetres que sortiran des d'Olivella i acabaran a Begues tot passant per Olesa.

Dissabte, torn dels més petits

La UltraTrail Barcelona tindrà dissabte, 4 de maig, una prèvia amb la disputa de la Kids Trail, una competició per a joves atletes d'entre 5 i 16 anys, puntuable per a la Catalonia Kids Cup i que discorrerà per una part de la UltraTrail Barcelona, al Parc del Garraf.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 10:21