L'Ajuntament de Begues aposta per l'eficiència, la transparència i el Bon Govern

Aquest 2018 es posa en marxa el projecte 'Begues eficient i transparent', que té per objectiu continuar modernitzant l'administració i aprofundir en les polítiques de transparència i Bon Govern de l'ajuntament. El projecte compta amb una dotació de 20.000 euros procedent de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

En el marc de les accions que des de fa uns anys aplica l'Ajuntament de Begues per complir amb les lleis de Transparència i de l'Administració electrònica i donar compliment a la seva voluntat d'obrir el consistori a la participació i la informació pública, aquest 2018 es posarà en marxa el projecte de bon govern i transparència 'Begues eficient i transparent'. El projecte, que consisteix en la posada al dia del Portal de la Transparència, compta amb una subvenció de 20.000 euros de l'Agència de la Transparència de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El projecte s'està desenvolupant en diverses fases. Després d'una primera diagnosi de la situació, ara s'està realitzant la gestió del canvi de sistemes de treball, el qual consisteix en la formació del personal laboral (especialment en la signatura electrònica) i en el disseny de noves aplicacions informàtiques. La darrera fase serà la de resultats, valoració de la feina realitzada i una campanya de comunicació a la ciutadania per fer-la partícip de les eines d'informació al seu abast.

Els treballs, que es realitzen perquè la ciutadania de Begues tingui accés a tota la informació municipal, suposen un canvi en el model de treball de l'Ajuntament, però també una millora del servei a la ciutadania, la qual pot consultar en línia expedients de diverses menes, realitzar factures electròniques o consultar les resolucions o els decrets d'Alcaldia, entre d'altres.

Dimarts, 2 de gener de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 27.12.2017 | 18:18